Inma Silvestre: "SOM VALENCIANS aposta per l´implantacio de l´horari llaboral europeu i la conciliacio familiar"

Inma Silvestre, promotora i co-fundadora de SOM VALENCIANS, defen la necessitat d´implantar en les empreses valencianes un horari llaboral a l´europea, per a millorar la productivitat de l´economia valenciana, i fer posible la conciliacio de la faena i la vida familiar.

El plan de SOM VALENCIANS, presentat hui per Inma Silvestre, propon entre atres, concentrar la jornada llaboral.

La proposta inclou la  reduccio de la pausa per a dinar, millorar el rendiment professional, treballant per objectius i que l´hora d´eixida siga maxim les 3pm o 4 pm.

Si son necessaries hores extraordinaries, a partir de les 6pm, que siga per necessitats reals de l´empresa, no per una mala planificacio… i que siguen pagades” –asegura  Inma Silvestre de SOM VALENCIANS

El document de SOM VALENCIANS per a una millor calitat de jornada llaboral i la seua conciliacio en la vida familiar, tambe inclou una aposta clara pel teletreball a distancia. Els valencians som top i pioneers en moltes coses. Per aixo apostem per que l´empreses valencianes siguen liders tambe en productivitat i racionalitat de l´organisacio i flexibilisacio de la jornada laboral. 

ver versión en castellano